Reviews


5 stars after 1546 reviews
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en vers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/17/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker sushi heerlijk vers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/17/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd klaar. Erg lekker maar ik had voor 6 zalm en 6 tonijn sashimi maar 1 potje met gember. Dat was te weinig. Volgende vraag ik 2 potjes gember 9/11/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/10/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima ingrediënten, helaas veel te veel mayonaise. Geen traditionele sushi rijst. 9/9/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk, warm en snel….. 9/5/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden 9/4/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker verse sushi en super snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 8/26/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Maki sushi groot en grotendeels rijst. Smaak/versheid prima 8/21/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/20/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/20/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en op tijd. 8/19/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/16/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/9/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is heerlijk en vers maar het duurt wel vrij lang voordat je het hebt. 8/9/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 8/9/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/9/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De maaltijd werd 30 later bezorgd dan was afgesproken maar ik werd netjes gebeld dus dat was zeer netjes . Daardoor geen probleem dat het eten wat later was πŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/6/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed van smaak en binnen de gestelde tijd bezorgd. 8/5/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/30/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, grote stukken vis. Ik bestel zeker weer! πŸ‘πŸ» This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/30/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/23/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere producten, vers, goeie smaak en vriendelijk personeel bij afhalen. Jammer van de bijdrage voor het plastic. Zouden ze eigenlijk van de prijs af mogen halen. Je betaalde er eerst ook voor. 7/21/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er wordt 'm.i. teveel wasabi meegegeven. Dit gaat nooit op, en dat is zonde. Verder uitstekende kwaliteit 7/20/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, maar echt belachelijk dat per sushi soort 5 cent gerekend wordt als plastic toeslag. Terwijl je de sushi's gek bij elkaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/9/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik eet regelmatig sushi, Nieuw bij dit restaurant en eerlijk gezegd: het viel me tegen. 7/8/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij zijn verhuisd vanuit Breda naar Dongen. En wij hebben veel verschillende afhaal/bezorg restaurants geprobeerd maar geen een was net zo lekker als dat wij vanavond hebben gehad. Goed gevulde sushi rollen, zowel met groente als met de vis. Wij zijn dik te vreden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/18/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles voor de Sushi maar de kipsate was echt niet in orde. Geproefd en zo weggegooid. Lijkt wel rauw. 5/29/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super service en kwaliteit!! 5/29/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, goede kwaliteit en onze opmerkingen zijn perfect verwerkt in de bestelling. Thanks! 5/29/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/28/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi van erg goede kwaliteit en erg lekker, snelle bezorging 5/27/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/21/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super kwaliteit, een smaakvolle maaltijd 5/16/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/14/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/14/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo door, is superfijn This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/14/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/14/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/14/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi voor een goede prijs! 5/6/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kan het zijn dat de pasteitjes te hard gebakken waren?? De rest smaakte voortreffelijk! 5/5/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
great 4/28/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super verse en altijd lekkere sushi. Snelle thuisbezorging. Bedankt weer 4/25/2023
Sushi To Be Dongen 5 stars after 1546 reviews
Sushi To Be Dongen