Reviews


5 stars after 1510 reviews
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was weer super, alleen jammer dat het nu 2 keer achter elkaar verkeerd is gegaan met de bestelling. 11/9/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/9/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke verse sushi 11/8/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/6/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bestelde sojasaus ontbrak 11/4/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/4/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi en binnen 3 kwartier op een weekenddag, genoten! 11/4/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi was matig van kwaliteit. De rijst was erg klef (doorgekookt). 11/4/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/31/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/29/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/22/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/20/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was top. Vorige bestelling was niet helemaal goed gegaan dat zou bij volgende bestelling opgelost worden. Dat is dan ook gebeurd. Sushi was heerlijk hebben ervan genoten. 10/18/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top service, echt lekker een website mogen foto ‘s wel wat groter. 10/17/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles netjes op tijd en heerlijke sushi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/15/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles lekker en vers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/8/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas, een haar in onze sushi gevonden. Bovendien bevatte de sushi veel meer rijst dan we gewend waren. Voorlopig de laatste keer bij Sushi mochi. 10/6/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het enige dat iets minder was, was dat de sushi snel uit elkaar viel. Maar de smaak was erg goed👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en vers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/17/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker sushi heerlijk vers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/17/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Netjes op tijd klaar. Erg lekker maar ik had voor 6 zalm en 6 tonijn sashimi maar 1 potje met gember. Dat was te weinig. Volgende vraag ik 2 potjes gember 9/11/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/10/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima ingrediënten, helaas veel te veel mayonaise. Geen traditionele sushi rijst. 9/9/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk, warm en snel….. 9/5/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden 9/4/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker verse sushi en super snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/27/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! 8/26/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Maki sushi groot en grotendeels rijst. Smaak/versheid prima 8/21/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/20/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/20/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en op tijd. 8/19/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/16/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/9/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten is heerlijk en vers maar het duurt wel vrij lang voordat je het hebt. 8/9/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 8/9/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/9/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De maaltijd werd 30 later bezorgd dan was afgesproken maar ik werd netjes gebeld dus dat was zeer netjes . Daardoor geen probleem dat het eten wat later was 👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/6/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/5/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed van smaak en binnen de gestelde tijd bezorgd. 8/5/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/3/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/30/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, grote stukken vis. Ik bestel zeker weer! 👍🏻 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/30/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/23/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere producten, vers, goeie smaak en vriendelijk personeel bij afhalen. Jammer van de bijdrage voor het plastic. Zouden ze eigenlijk van de prijs af mogen halen. Je betaalde er eerst ook voor. 7/21/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er wordt 'm.i. teveel wasabi meegegeven. Dit gaat nooit op, en dat is zonde. Verder uitstekende kwaliteit 7/20/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, maar echt belachelijk dat per sushi soort 5 cent gerekend wordt als plastic toeslag. Terwijl je de sushi's gek bij elkaar This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/9/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik eet regelmatig sushi, Nieuw bij dit restaurant en eerlijk gezegd: het viel me tegen. 7/8/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/7/2023
Sushi To Be Dongen 5 stars after 1510 reviews
Sushi To Be Dongen