Reviews


5 stars after 1598 reviews
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/2/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Deze keer in de mail al 15 min. De melding bezorgd. Terwijl er nog niets geleverd was. Dit is misleidend en dan gaat men mailen en bellen. Toch nog goedgekomen. Toppie This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke smaakvolle sushi !!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hebben heerlijk gegeten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden een Sushi Mochi box 48st besteld. Was heerlijk en snel geleverd! 3/23/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/22/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 3/16/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was ruim op tijd en weer erg lekker!. Dankjewel 3/16/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen stokjes mee geleverd 3/16/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/16/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/13/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service .. simpele sushi’s..veel groenten weinig vis 3/13/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
super lekker en snel en op tijd bezorgd 3/12/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goede kwaliteit van de suchi Wanneer je ook besteld 👍✅ 3/11/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, vriendelijk personeel. 3/9/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ga weg met je klote enquete 3/7/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke goed belegde sushi heb tot nu toe iedere keer de zelfde kwaliteit gehad. Chicken teriaki ook erg lekker! 3/5/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer de verkeerde bestelling gekregen het is dat alles lekker is daarom niet zo erg maar natuurlijk niet de bedoeling sushi mochi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en mooi op tijd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect, echter foto's op website mogen iets duidelijker vwb de boxen 3/2/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal zeer tevreden maar dit keer was het niet vers. De pokebowl hadden ze op verzoek de de krab eruit gelaten maar het verzoek dan een klein beetje zalm extra werd niet opgevolgd met als gevolgd dat het geen volle pokebowl was 3/2/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel verloren met kaarten maar de sushi was zoals altijd heerlijk!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was zoals altijd weer heerlijk en de service is ook nog steeds erg goed ! 2/24/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch en zeker vers gewoon lekker en zeker voor herhaling vatbaar 2/21/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top hoor 2/20/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd :superlekker ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi mag iets kleiner. Verder super. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/17/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zou wel wat zout op de edamamame boontjes mogen, verder superlekker 2/14/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 2/10/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en snel gebracht 2/10/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top geregeld... benieuwd naar de nieuwe menukaart 2/8/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 2/5/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima zoals we gewend zijn This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes opgebeld omdat ze later kwamen. Heerlijk gegeten alweer. Goede service 2/3/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en optijd bezorgd 2/2/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! En perfecte bezorging 2/1/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bij onze bestelling zaten geen stokjes, soja saus of wasabi. Nou was vandaag de eerste keer dat we bij jullie bestelden en misschien is dat gewoon hoe jullie het doen. Maar we vonden dat wel anders dan we gewend zijn. We hadden het zelf ook niet in huis, dus dat was wel jammer. 1/27/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke medewerkers, goede service. Laatste 2 bestellingen waren niet compleet. Wordt wel goed opgepakt na een telefoontje. 1/25/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaak bij Sushi mochi besteld. Normaal altijd lekker alleen de laatste keer viel erg tegen. Rijst te gaar en sushi viel uit elkaar 1/2/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn heel erg tevreden. Was lekker en op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Sushi To Be Dongen 5 stars after 1598 reviews
Sushi To Be Dongen