Reviews


5 stars after 1510 reviews
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wel verloren met kaarten maar de sushi was zoals altijd heerlijk!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/25/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was zoals altijd weer heerlijk en de service is ook nog steeds erg goed ! 2/24/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch en zeker vers gewoon lekker en zeker voor herhaling vatbaar 2/21/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top hoor 2/20/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd :superlekker ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi mag iets kleiner. Verder super. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/18/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/17/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
zou wel wat zout op de edamamame boontjes mogen, verder superlekker 2/14/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super 2/10/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en snel gebracht 2/10/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/9/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top geregeld... benieuwd naar de nieuwe menukaart 2/8/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 2/5/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima zoals we gewend zijn This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Netjes opgebeld omdat ze later kwamen. Heerlijk gegeten alweer. Goede service 2/3/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en optijd bezorgd 2/2/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk! En perfecte bezorging 2/1/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bij onze bestelling zaten geen stokjes, soja saus of wasabi. Nou was vandaag de eerste keer dat we bij jullie bestelden en misschien is dat gewoon hoe jullie het doen. Maar we vonden dat wel anders dan we gewend zijn. We hadden het zelf ook niet in huis, dus dat was wel jammer. 1/27/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke medewerkers, goede service. Laatste 2 bestellingen waren niet compleet. Wordt wel goed opgepakt na een telefoontje. 1/25/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/25/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al vaak bij Sushi mochi besteld. Normaal altijd lekker alleen de laatste keer viel erg tegen. Rijst te gaar en sushi viel uit elkaar 1/2/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2024
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn heel erg tevreden. Was lekker en op tijd bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/31/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Makkelijk te bestellen, heerlijk gegeten Zeker voor herhaling vatbaar 12/30/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er mag van mij iets minder advocado in 12/26/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/26/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voortreffelijk verzorgd, een genot voor het oog en het smaakte heerlijk (Kerstbox 2023) ... Nogmaals dank aan team Sushi Mochi 👍 12/25/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen zin om te koken met kerst, dus sushi besteld. Flesje sake cadeau Ivm de feestdagen, heel attent! Sushi was wederom heerlijk! Vega gyoza een aanrader! Mochi matcha en mango waren perfect toetje!!! Bedankt weer, een goed uiteinde en hopelijk tot snel in het nieuwe jaar! 12/25/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging aan gegeven om 19.30 uur. Maar werd al om 19.00 uur bezorgd. Aan de ene kant heel fijn. Maar aan de andere kant niet, want er wad met een reden aangegeven pas om 19.30 uur. Of de spider roll of de dragon roll was niet goed. Stonk heel erg en de gefituurde vis, was heel zompig en slap. Echt niet lekker 12/25/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/25/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! 12/25/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/23/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling die bezorgd was was wat door elkaar gehusseld. Jammer. 12/14/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/10/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heeerlijk 12/9/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Stokjes miste. En 2 uur wachten op de bestelling is echt wel lang. Het eten lijkt wel heel vers dus erg lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/3/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/26/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer geweldig 11/25/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben voor de eerste keer nu bij jullie afgehaald, maar nette zaak en vriendelijke personeel. Het eten was vers, lekker en mooi formaat van de sushi. Ga zo door en tot snel 11/24/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, heerlijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Sushi Mochi Hoge Ham 132 0162 - 21 20 30
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website liep met het bezorgschema achter op de werkelijkheid,.maar dat mocht het genot van de heerlijke sushi en snelle levering niet drukken. Zeker voor herhaling vatbaar! 11/18/2023
Sushi To Be Dongen 5 stars after 1510 reviews
Sushi To Be Dongen